Het patroon dat bij je past

Met Parky kun je alle kanten op. Welk patroon je ook kiest, het blijft tijdloos, van hyperstrakke villa’s tot statige herenhuizen en alles ertussen. Verschillende lengtes en breedtes bieden je keuze te over: van een klassiek gelegde plankenvloer tot een visgraatmotief. Zelfs een elegant dubbel visgraatmotief is mogelijk.

Helemaal op jouw maat

De grootte van de ruimte bepaalt het formaat van je planken. Voor kleinere ruimtes kies je liefst smalle, korte planken. Heb je wat meer plaats, dan komen brede, lange planken beter tot hun recht. De richting heeft trouwens ook haar invloed op het eindresultaat. Leg je je planken in de lengte, dan lijkt je ruimte nog groter. We geven je vijf mogelijke formaten om mee aan de slag te gaan. Geen nood als je het moeilijk kiezen vindt, vraag gerust raad aan je verdeler.

Twee kliksystemen

Al onze vloeren zijn voorzien van het handige Uniclic® of Unifit X® systeem, die van de installatie kinderspel maken. Met de fold-down optie van Unifit X® win je zelfs 30% tijd bij het leggen. Alle voordelen van een kliklaminaat dus, maar met dat verschil dat je de warmte voelt van echt hout onder je voeten.